VIDEO Slatina a intrat in Cartea Recordurilor: 1.052 de dansatori au jucat impreuna Calusul. Reactia lor dupa anunt: "Halai-sa!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 20:17
145 citiri
Judetul cu cel mai mare numar de calusari a intrat, miercuri, 7 iunie 2017, in Cartea Recordurilor, reunind 1.052 calusari care au jucat impreuna fascinantul dans. Recordul s-a inregistrat la Slatina, cu ocazia editiei a XIX-a a Concursului National al Copiilor "Calusul Romanesc". Cei peste 1.000 de calusari care au dansat pe Esplanada, pe ploaia care s-a pornit chiar inainte sa inceapa momentul, sunt in cea mai mare parte calusari "de profesie" ai ansamblurilor din judet si din judetele vecine, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.