Voluntarii care le-au adus copiilor din doua comunitati rurale "tabara de langa casa". Anunt-surpriza: "Au strans bani si vor trimite si 30 de copii la munte"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 August 2019, ora 12:25
84 citiri
Pentru al doilea an la rand, aproape 100 de copii din doua comune oltene au petrecut o saptamana alaturi de voluntari veniti de la Timisoara cu gandul sa le ofere sansa unor activitati specifice taberelor scolare moderne. "Clubul de vacanta" de la Corbu, judetul Olt, a fost organizat pentru a doua oara, in perioada 6- 10 august 2019, prima astfel de experienta derulandu-se anul trecut. 12 voluntari din Timisoara, tineri manageri, ingineri, studenti, consultanti etc., au venit in localitatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.