S-au afisat rezultatele la Antifrauda. Gheorghe Neacsa, singurul respins

   

ANAF a publicat azi rezultatele probei scrise a concursului organizat pentru ocuparea celor peste 1000 de posturi de inspectori antifrauda. Dintre candidatii cu nume mai sonore din Olt care s-au inscris la examen, singurul respins este Gheorghe Neacsa, fost sef al Garzii de Mediu.
Catalin Usurelu, fost director adjunct al Companiei de Apa Olt, Damian Tanasescu, seful defunctei Garzi Financiare, si Mihaela Felicia Florescu, sotia sefului IPJ Olt, nu s-au prezentat la concurs.

Toti comisarii defunctei Garzi Financiare Olt care s-au inscris la examen au trecut cu bine de proba scrisa, singurul absent fiind Damian Tanasescu, aflat inca in convalescenta in urma accidentului cerebral suferit in luna aprilie a acestui an. Cele mai mari punctaje au fost obtinute de Lucica Pisleag - 97,5 puncte, si Florinel Meleru - 92,5 puncte. Rezultat bun a obtinut si fostul prefect de Olt Eugen Ionica - 75 de puncte.

Dintre fostii sefi de institutii care s-au inscris la concurs, singurul respins este Gheorghe Neacsa, fost sef al Garzii de Mediu, care a obtinut doar 47,5 puncte. Dumitru Onica, fost sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, a trecut cu bine peste proba scrisa a concursului, obtinand 62,5 puncte, iar Catalin Usurelu, fost director adjunct al CAO, a preferat sa nu se mai prezinte la examen. Un post de inspector antifrauda vizeaza si Florin Irinel Cotosman, de la Curtea de Conturi, acesta acumuland 65 de puncte.

Pentru cele trei posturi repartizate judetului in cadrul Directiei de Combatere a Fraudelor, structura care acorda suport tehnic de specialitate procurorului in efectuarea urmaririi penale in cauzele avand ca obiect infractiuni economico-financiare, s-au inscris noua candidati. Un dosar a fost respins pentru neindeplinirea conditiilor de studii, iar dintre cei opt candidati ramasi unul a absentat de la proba scrisa. Este vorba de Mihaela Felicia Florescu, sotia sefului IPJ Olt, care concura cu Anton Criveanu, director adjunct al ITM Olt, si Valentin Stan, de la Garda Financiara, pentru postul de inspector grad principal. Criveanu a obtinut la proba scrisa 67,5 puncte, iar Stan - 65 puncte.

Pentru postul de inspector grad asistent concureaza Diana Codan, sotia presedintelui PNL Slatina, si Monica Ramona Ionescu. Ambele au trecut cu bine de proba scrisa, Diana Codan cu 65 de puncte, iar Monica Ionescu, 52,5 puncte.

Si cei trei candidati la postul de inspector grad debutant au luat note de trecere la proba scrisa - Alina Lidia Butoi - 67,5 puncte, Horia Alexandru Micle - 67,5 puncte, si Nicoleta Lidia Mircea - 60 de puncte.

Data interviului, cea de-a doua proba a concursului, nu a fost inca anuntata.
Marti, 22 Octombrie 2013, ora 00:09
Sursa: Eveniment de Olt

Articol citit de 590 ori


Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Primaria Bucinisu: DEZASTRU.....!
Oamenii s-au saturat de vorbe Doua mandate are la activ primarul Radu Miltiade, dar comuna arata ...
A murit artistul slatinean Mihai Preda
Dupa o lunga si grea suferinta, Mihai Preda, unul dintre fondatorii trupei folk "Alutus" din ...
Ce bugetari vor primi mai multi bani din 2016
Dupa ce se stabilesc clasele de salarizare, astfel incat angajatii sa fie platiti in functie de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook