Toma Ion, candidatul Uniunii Social Liberale Ialomita pentru Senatul Romaniei in Colegiul 2 Urziceni: "Cat am fi de nepasatori, nu pot sa nu ne framante lacrimile unei batrane"

Joi, 06 Decembrie 2012, ora 08:18
376 citiri
Senatorul Toma Ion, candidatul Uniunii Social Liberale Ialomita pentru Senatul Romaniei in Colegiul 2 Urziceni, este mai putin cunoscut ialomitenilor. Iata de ce in dialogul cu domnia sa am insistat mai mult si pe aceasta latura, a biografiei sale. Domnul Ion Toma s-a nascut in Bucsanii de Dambovita la 1 decembrie 1950. Este absolvent al Academiei de Stiinte Economice - Facultatea de Economia Industriei, Constructii si Transporturi - Bucuresti, promotia 1973. A lucrat la Intreprinderea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.