Înapoi la listarea arhivei

15 Ianuarie 2011 - Nu doar Rotavirus!

Ancheta Directiei de Sanatate Publica la sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgente confirma prezenta unor infectii intraspitalicesti, doar partial cu Rotavirus.

15 Ianuarie 2011 - De luna aceasta ajutorul social acordat in baza legii 416 va fi pus in plata de Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale

Dosarul va fi intocmit si depus in continuare la primaria de domiciliu, dar persoana care se va incadra la ajutorul social va primi banii prin mandat postal sau prin card bancar.

15 Ianuarie 2011 - O fata de 16 ani din Mihail Kogalniceanu a disparut marti de la domiciliu

Politia a fost sesizata de mama copilei, care a declarat ca fata a plecat pe 11 ianuarie catre scoala, fara sa se mai intoarca acasa.

15 Ianuarie 2011 - Biblioteca judeteana Stefan Banulescu a marcat ziua poetului Mihai Eminescu

In avans cu o zi fata de ziua de nastere a marelui poet, institutia de cultura din Slobozia a organizat o serbare la care au participat copii de la 3 gradinite din oras si elevi de gimnaziu si liceu.

15 Ianuarie 2011 - Padurea de la Barcanesti este la bunul plac al hotilor de lemne

Ziua in amiaza mare, trei tineri au fost depistati in timp ce transportau cu doua carute cantitatea de 1,53 metri cubi de lemne de salcam.

15 Ianuarie 2011 - Voi face totul pentru ca echipa sa cistige!

Olteanco, tine capul sus!, o sfatuieste profesorul Marian Simion pe noua lui eleva aflata in vizorul fotoreporterului nostru. Se numeste Anca Jianu, are 1,82 m, este din Turnu Severin si face 24 de