Înapoi la listarea arhivei

12 Aprilie 2011 - Fosta campioana, Unirea a decazut incredibil

Au uimit toata tara si au facut cinste Ligii 1 in Champions League. Unirea Urziceni este insa doar o palida umbra a echipei invincibile create de Dan Petrescu in Baragan. Actualul antrenor al Unirii

12 Aprilie 2011 - AJOFM Ialomita pregateste pentru sfarsitul saptamanii "Bursa generala a locurilor de munca"

Din cei peste 450 de agenti economici contactati si-au anuntat participarea 25 angajatori care ofera 165 de locuri de munca vacante in constructii si servicii.

12 Aprilie 2011 - Unirea Urziceni se indreapta cu pasi din ce in ce mai rapizi spre un final trist de drum prin fotbalul romanesc

Fosta campioana a pierdut sambata la scor de neprezentare si ultimul meci disputat pe teren propriu in compania Otelului Galati.

12 Aprilie 2011 - Teapa prin telefon cu mesajul castigator prinde in continuare la slobozeni

De la inceputul anului, criminalistii ialomiteni au in cercetare 4 dosare penale pentru infractiunea de inselaciune, la care urmaresc identificarea autorilor si recuperarea prejudiciului cauzat.

12 Aprilie 2011 - Camera de Comert Ialomita va implementa in judet un proiect pentru dezvoltarea antreprenoriala

In cadrul parteneriatului cu Fondul Social European, programul prevede promovarea culturii antreprenoriale si este finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea resurselor umane 2007-2013.

12 Aprilie 2011 - Emil Molea reda stralucirea obiectelor de patrimoniu

Este unul dintre restauratorii Muzeului National al Agriculturii, fiind in slujba institutiei inca de la infiintarea acesteia, de mai bine de doua decenii

12 Aprilie 2011 - Un adolescent de 17 ani din Bordusani si-a pierdut viata sambata seara, strivit de un pietroi

Un adolescent de 17 ani din Bordusani si-a pierdut viata sambata seara, strivit de un pietroi depozitat in cariera pe marginea bratului Borcea.