Înapoi la listarea arhivei

11 Octombrie 2011 - Rezultatele testelor predictive vor ramine secrete

Saptamina trecuta (si) elevii din Ialomita au sustinut prima etapa a testelor de evaluare impuse prin noua foaie de parcurs a invatamintului romanesc.

11 Octombrie 2011 - Revolta carutasilor

Autoritatile locale din Fetesti se confrunta cu un nou scandal. De aproape o luna, proprietarii de atelaje hipo din oras reclama faptul ca politistii comunitari aplica amenzi in mod discretionar.

11 Octombrie 2011 - Gheorghe Lazar: Barbat batut de 5 tineri pentru un telefon mobil!

La sfirsitul saptaminii precedente, duminica, 9 octombrie, politistii Sectiei 1 de Politie Rurala Slobozia au fost sesizati de un barbat de 38 ani, din Gheorghe Lazar, despre faptul ca a fost agresat

11 Octombrie 2011 - Ciulnita: Hot din masini, prins in flagrant

Un cetatean a sesizat politistii pe numarul de urgenta 112 despre faptul ca un individ fura bunuri dintr-o masina parcata in incinta unei societati comerciale.

11 Octombrie 2011 - Slobozia: A comandat 10 centrale termice si le-a *achitat* cu un ordin de plata fals!

Simbata, 8 octombrie, politistii au fost sesizati de administratorul unei firme din Slobozia cu privire la faptul ca un individ din Bucuresti, care s-a recomandat ca fiind angajat al unei societati

11 Octombrie 2011 - DGFP Ialomita: Scutire de la plata penalitatilor si a majorarilor de intirziere

*Directia Generala a Finantelor Publice Ialomita informeaza contribuabilii ca, in conformitate cu prevederile legale, organele fiscale competente vor transmite pina vineri, 15 octombrie, scrisori

11 Octombrie 2011 - Politia Rutiera Ialomita: Amenzi de peste 54000 lei

In perioada 7-9 octombrie, politistii rutieri ialomiteni au actionat pe soselele judetene pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum si pentru constientizarea conducatorilor auto cu privire la

11 Octombrie 2011 - Fetesti: Arestati pentru lipsire de libertate si tilharie

Trei barbati, cu virste cuprinse intre 20 si 40 ani, toti din Fetesti, au fost arestati preventiv pentru lipsire de libertate si tilharie.

11 Octombrie 2011 - Slobozia: O comandat un telefon si a primit o piatra

Un tinar de 21 ani din Slobozia a sesizat politistii din localitate cu privire la faptul ca a fost victima unei inselatorii.

11 Octombrie 2011 - In tacere la muzeu

Muzeul National al Agriculturii din Slobozia a prezentat luni primul proiect cu finantare nerambursabila accesat de institutie in aria tematica de educatie culturala.

11 Octombrie 2011 - Toamna se numara conservele la Fetesti

Deputatul din Colegiul 1 a organizat, sambata, cea de-a doua editie a concursului ''Recolta de Toamna''.

11 Octombrie 2011 - Plan de impaduriri

Un milion de puieti de foioase si arbusti vor fi plantati toamna aceasta, in judet.