Înapoi la listarea arhivei

18 Octombrie 2011 - Hoti de Braila prinsi la Ialomita

Un grup infractional din judetul Braila a fost identificat in Ialomita dupa ce a reusit sa insele doua vanzatoare din Movila.

18 Octombrie 2011 - Ialomita: o batrana din Patru Frati a fost aseara la un pas de moarte prin soc hipotermic

Femeia in varsta de 80 de ani a cazut in curte, cel mai probabil din cauza unei ameteli, iar pana cand a fost descoperita de o ruda, aceasta a agonizat in frig.

18 Octombrie 2011 - Lapte stricat si la Fetesti

Firmele responsabile cu asigurarea produselor lactate in scolile din Ialomita au ratat standardul de calitate si la Fetesti.

18 Octombrie 2011 - Slobozia: Beat fiind la volan, a lovit trei masini parcate

Un barbat de 24 ani a lovit duminica, 16 octombrie, trei autoturisme care se aflau parcate pe strada Ialomitei, din Slobozia.

18 Octombrie 2011 - Tandarei: Copii de 13-14 ani, hoti de fier vechi

Cinci minori cu virste cuprinse intre 13 si 14 ani, toti din Tandarei, au fost prinsi de politisti, duminica, 16 octombrie, in timp ce transportau mai multe bucati de tabla.

18 Octombrie 2011 - AJOFM Ialomita: Call-center pentru cei ce lucreaza sau vor sa lucreze in Spania

Persoanele care doresc informatii despre noile reglementari privind piata muncii din Spania, precum si cei care lucreaza deja in aceasta tara au, incepind cu data de 6 octombrie a.c., un serviciu de

18 Octombrie 2011 - Radulesti: A fost lovita de un scuter

Simbata, 15 octombrie, Politia a fost sesizata ca pe raza localitatii Radulesti s-a produs un accident de circulatie soldat cu ranirea a doua persoane.

18 Octombrie 2011 - Fetesti: A patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de un autoturism

Un barbat de 64 ani, pasager intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier, a fost ranit si transportat la Spitalul din Fetesti pentru ingrijiri medicale.