Înapoi la listarea arhivei

07 Februarie 2012 - Ialomita: comandamentul de iarna

Comandamentul de iarna de la Slobozia este de azi dimineata in fierbere. Peste 30 de ialomiteni au solicitat ajutor medical iar echipele de ambulanta nu au putut sa ajunga la pacienti.

07 Februarie 2012 - Viscolul face ravagii: Ialomita, fara apa potabila!

Dupa blocarea drumurilor si pene sporadice de curent, Ialomita se confrunta cu o noua problema: sistemele de alimentare cu apa au cedat sau sint pe cale sa cedeze. Situatii critice se inregistreaza

07 Februarie 2012 - Ialomita sub nameti: Viscolul impiedica interventia Ambulantelor

Doua masini de Ambulanta sint blocate la Lehliu, in timp ce alte doua incearca sa preia 6 cazuri de la Barbulesti. Interventia Ambulantelor este imposibila fara insotirea de catre utilaje de

07 Februarie 2012 - ENEL: In Ialomita, 41 de localitati au probleme cu electricitatea!

Continua efortul echipelor Enel pentru restabilirea alimentarii cu energie electrica a localitatilor afectate de ninsori, polei si vintul extrem de puternic.

07 Februarie 2012 - Ialomita: Cod Portocaliu de ninsori si viscol! Toate drumurile nationale si judetene inchise! Scolile, inchise marti si miercuri, 7-8 februarie 2012!

Situatia traficului rutier marti, 7 februarie 2012, orele 9,30

07 Februarie 2012 - Slobozia: presiune scazuta la apa

Din cauza presiunii mai scazute la furnizare, locuitorii din Slobozia care stau la etajele superioare au ramas fara apa.

07 Februarie 2012 - Majoritatea scolilor vor fi inchise si marti

Inspectoratul Scolar Judetean Ialomita a decis, luni, ca si marti, 7 februarie, cursurile in unitatile scolare din judetul Ialomita sa fie suspendate, din cauza conditiilor meteorologice.

07 Februarie 2012 - Nu sunt riscuri de oprire a alimentarii cu apa in Slobozia

Serviciul de alimentare cu apa la Slobozia functioneaza normal, fara sincope in furnizarea catre populatie.