Înapoi la listarea arhivei

17 Aprilie 2013 - Ialomita a cheltuit inutil 2 milioane de lei pentru prevenirea inundatiilor

De o luna, Ialomita se lupta sa tina piept apelor. Pericolul cel mai mare il reprezinta zona Fetesti, acolo unde Dunarea, pe Bratul Borcea, ameninta sa iasa din matca.

17 Aprilie 2013 - Criza locurilor de veci continua in cimitirele din Slobozia

Slobozia se confrunta din nou cu numarul insuficient de locuri de veci disponibile in cimitirele din oras. In cimitirul Bora, de exemplu, mai sint disponibile doar 20 de locuri de veci... *Le tinem

17 Aprilie 2013 - Intalnire cu alpinistul David Neacsu

Vizita inedita maine la Slobozia!

17 Aprilie 2013 - Nu uitati de filmele romanesti

Casa de Cultura a Municipiului reaminteste ialomitenilor ca in aceasta saptamana cinematograful din Slobozia celebreaza filmele romanesti.

17 Aprilie 2013 - Centrul de Transfuzii lucreaza normal pe 2 si 3 mai

Centrul Judetean de Transfuzii anunta donatorii ca in primele zile ale lunii MAI, activitatea se va desfasura in regim normal.

17 Aprilie 2013 - Patru mii de uituci

Patru mii de slobozeni sunt chemati zile acestea la Directia de Evidenta a Persoanelor, pentru a li se elibera un act de identificare.

17 Aprilie 2013 - Proiectilele de razboi la Facaieni

Proiectilele de razboi incep sa fie descoperite si pe teritoriul localitatii Facaieni.

17 Aprilie 2013 - Smecheri de ocazie, cu ajutorul batelor si cutitului

Trei barbati din Slobozia si Ilfov au fost depistati aseara de politisti, cu cutite si bate in masina cu care venisera in piata mare din municipiul resedinta.

17 Aprilie 2013 - AJOFM - fii informat!

Angajatii si angajatorii atat din tara cat si din strainatate vor avea de anul acesta o pagina web de intalniri si discutii.

17 Aprilie 2013 - Apa din Slobozia este, la modul absolut, sigura la iesirea din statia de tratare

Dupa lupte seculare, noua statie de tratare a apei din municipiului Slobozia a fost pusa in functiune. Urmeaza ca pana la sfarsitul lunii aprilie (autoritatile locale dau asigurari) sa avem apa