Înapoi la listarea arhivei

24 Iulie 2014 - Reglari de conturi in Consiliul Local Slobozia

Joi, 17 iulie 2014, Consiliul Local Slobozia s-a intrunit in prima sedinta ordinara dupa un sir de *extraordinare* care au bulversat administratia locala.

24 Iulie 2014 - "Ce ar putea sa aduca RAJA in plus in afara de dublarea tarifelor?"

Dialog pe marginea apei potabile din Slobozia

24 Iulie 2014 - "Cutremur" la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

La Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia a fost cutremur. Nu, nu va speriati, nici vorba de matrapazlacurile doctoritei Cristina Stoian, care doar cu o saptamana inainte a tinut prima pagina la

24 Iulie 2014 - Nicolae Parvu si-a dat demisia din PNL si din functia de consilier local

Primarita Nuti Cristea din Perieti poate, in sfarsit, sa doarma linistita: consilierul local Nicolae Parvu, cel care i-a purtat sambetele si i-a monitorizat la sange activitatea inca de pe vremea

24 Iulie 2014 - Statia CFR Marfa Slobozia nu se desfinteaza, dar concediaza zece salariati

Remarcabil. De la o vreme politicienii locali trec de pe taramul declaratiilor politice, deseori inofensive in planul beneficiilor economice sau sociale, pe taramul vietii de zi cu zi.

24 Iulie 2014 - Filme la Casa de Cultura a municipiului Slobozia

VINERI 25 IULIE 2014

24 Iulie 2014 - Prima editie a Memorialului "Prietenia George si Adi Moise" a fost castigata de "Prietenii din Gheorghe Doja"

Memorialul "Prietenia George si Adi Moise" a avut loc sambata pe terenul sintetic din Parcul "Oraselul Copiilor" din Slobozia. Au participat opt echipe din judet.