Caz de coruptie la Scoala Postliceala Sanitara Slobozia. 600 de lei si un platou cu prajituri ca sa devii asistent medical!

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 00:30
437 citiri
Ancheta in plina desfasurare la Slobozia a procurorilor Parchetului de pe linga Tribunalul Ialomita. Organele judiciare au indicii cu privire la faptul ca doua cadre didactice ale Scolii Postliceale Sanitare din cadrul Liceului Tehnologic *Mihai Eminescu* din oras ar fi pretins mita unui numar de 25 de elevi pentru a-i trece in anul de studiu urmator.

Din primele informatii, cadrele didactice ale Scolii Postliceale Sanitare din Slobozia ar fi pretins cite 600 de lei si platouri cu prajituri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.