Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.331 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Trofeul Carpati Juniori la handbal masculin se desfasoara la Calarasi

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 05:36

Trofeul Carpati Juniori la handbal masculin se desfasoara la CalarasiFederatia Romana de Handbal va organiza in perioada 21-23 iulie, la Calarasi, prima editie a Trofeului Carpati pentru juniori. Invitate sunt nationalele Austriei, Bahrein-ului si puternica reprezentativa a Spaniei, insa nationala Romaniei spera sa castige turneul. In avanpremiera evenimentului, FRH a organizat o conferinta de presa la care au participat Sorin Toacsen (directorul tehnic al loturilor nationale), Narcis Citu (antrenorul nationalei de juniori) si jucatorii Andrei Buzle si Daniel

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Impact ]

Deficit de personal la CJAS Calarasi

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 05:36

Deficit de personal la CJAS CalarasiDe o luna, social-democratul Marius Dulce a preluat oficial functia de presedinte-director general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Calarasi, iar la o prima evaluare a personalului a descoperit ca are un deficit de 5 posturi pe care vrea sa le prinda in noua organigrama la care lucreaza. In prezent, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Calarasi are 35 de angajati, insa Marius Dulce considera ca nu sunt suficienti, deoarece volumul de munca raportat la un singur angajat este

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Impact ]

Primaria Calarasi a incheiat contractul de executie lucrari pentru Blocul de locuinte sociale 15 A+B

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 05:35

Primaria Calarasi a incheiat contractul de executie lucrari pentru Blocul de locuinte sociale 15 A+BJoi, 13 iulie, a fost semnat contractul de executie lucrari de constructii si montaj pentru Blocul 15 (E26) tronson A+B, situat pe strada Dumbravei, cu 44 de apartamente locuinte sociale din Ansamblul Mircea Voda Sud 3, intre Primaria Municipiului Calarasi, prin Serviciul Public Centrale Termice si Administrare Fond Locativ, si SC Confort SA, in calitate de antreprenor general.

Valoarea lucrarilor constructii si montaj este de 7.734.607 lei cu TVA inclusiv si are ca sursa de finantare bugetul

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul Impact ]

Corul CJCC Calarasi si-a reluat activitatea

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 05:35

Corul CJCC Calarasi si-a reluat activitateaVineri, 30 iunie, Corul "Camerata Danubii" al C.J.C.C.Calarasi si-a reluat activitatea, participand alaturi de corurile: "Ion Vidu" din Lugoj, Grupul Catehetic al Parohiei "Nasterea Sf. Ioan Botezatorul" din Calarasi, "I.D.Chirescu" din Cernavoda si "Sedeanka" din Silistra-Bulgaria la evenimentul "Reuniune Corala", dedicat muzicii laice.

Pe 1 iulie, la biserica "Sfintii Imparati Constantin si Elena" (Volna), calarasenii iubitori de muzica religioasa

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Impact ]

Incep inscrierile pentru cea de-a doua editie a concursului de prezentare a Municipiului Calarasi

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 05:35

Incep inscrierile pentru cea de-a doua editie a concursului de prezentare a Municipiului CalarasiPrimaria Municipiului Calarasi, prin Muzeul Municipiului Calarasi, va invita sa participati la a doua editie a concursului de filme de prezentare a Municipiului Calarasi. Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta cinematografica in diversele ei forme, oferindu-le astfel prilejul de a-si manifesta libertatea de exprimare artistica intr-un concurs cu public.

Filmul de prezentare a localitatii va avea durata de maximum 300 secunde, fiind dedicate prezentarii localitatii si

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Impact ]

Fermierii pot accesa credite APIA prin good.bee Credit IFN

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 05:35

Fermierii pot accesa credite APIA prin good.bee Credit IFNProducatorii agricoli care sunt beneficiari ai schemelor de plata in cadrul Campaniei 2017 a APIA, pot obtine credite din partea good.bee Credit IFN S.A., cea mai mare institutie financiara nebancara de microfinantare din Romania, parte a grupului Erste, in baza adeverintei eliberate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura.

Finantarea se acorda fara a fi necesara o contributie proprie din partea fermierilor iar banii se obtin in una - doua zile.

"Unul din obiectivele noastre

Business / stiri Business5 vizite[ Ziarul Impact ]

Expozitie de proiecte "Regenerarea zonelor administrative ale judetului Calarasi"

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 05:36

Expozitie de proiecte "Regenerarea zonelor administrative ale judetului Calarasi"Marti, 4 iulie, in foaierul Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, a fost deschisa expozitia de proiecte "Regenerarea zonelor reprezentative ale judetului Calarasi". Un proiect ambitios demarat in urma cu o luna de catre Consiliul Judetean Calarasi si pus pe planse de catre masteranzii Facultatii de Urbanism din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti.

S-au prezentat studii si concepte privind necesitatea de dezvoltare urbana cu impact la nivel

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Impact ]

Merita pierzatorii PNL functii la stat pe bani grei?

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 05:35

Merita pierzatorii PNL functii la stat pe bani grei?Nu de multa vreme, prin Parlament au inceput sa se imparta functiile in institutii importante, precum BNR, unde un liberal, Eugen Nicolaescu a castigat nominalizarea pentru postul de viceguvernator al BNR. Apoi, Teodor Atanasiu va primi o alta recompensa, va fi trimis la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), Anca Boagiu - la Curtea de Conturi, Sulfina Barbu - pentru postul de membru al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Si, se stie ca,

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Ziarul Impact ]

A fost demarat Programul "Prima Chirie" si la Calarasi

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 05:35

A fost demarat Programul "Prima Chirie" si la CalarasiIncepand cu aceasta luna, AJOFM Calarasi primeste cererile insotite de documentele necesare pentru acordarea sumelor prevazute in Programul "Prima chirie".

Prin acest program persoanele inregistrate ca someri la AJOFM Calarasi, care indeplinesc conditiile legale si care s-au angajat in perioada dintre 25.01.2017, data intrarii in vigoare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.6/2017 si 06.06.2017, beneficiaza de prima de relocare.

Potrivit prevederilor legale, persoanele inregistrate ca

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Ziarul Impact ]

"Era un rezultat asteptat, faptul ca am pierdut"

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 05:35

"Era un rezultat asteptat, faptul ca am pierdut"- spune vicepresedintele PNL jud. Calarasi, Marian Dinulescu

Asa cum se stie, pe 11 iunie 2017, guvernantii au organizat alegeri partiale, in vederea alegerii primarului in 49 de localitati (unde functia a ramas vacanta ca urmare a demisiilor unor titulari, a situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate).

La Calarasi, doua localitati au fost in aceasta situatie, anume Lehliu Gara si Unirea. In urma alegerilor, social

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Ziarul Impact ]

Tudor Rares Pop este noul presedinte al USR Calarasi

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 05:35

Tudor Rares Pop este noul presedinte al USR CalarasiDeputatul Tudor Rares Pop este noul presedinte al filialei Calarasi a partidului Uniunea Salvati Romania, conform rezultatului alegerilor care au avut loc pe 25 iunie. Tudor Rares Pop este deputat din partea USR in aceasta legislatura, si este membru in Comisia pentru Sanatate si Familie si Comisia pentru Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor.

Rares Pop a fost parte din membrii societatii civile, a fost consilier la Cancelaria Primului Ministru in perioada guvernarii Dacian Ciolos si Sef

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Ziarul Impact ]

Un sfarsit de an scolar emotionant pentru copiii institutionalizati!

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 05:35

Un sfarsit de an scolar emotionant pentru copiii institutionalizati!Centrul SERA, din cadrul Directiei Judetene pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi (DGASPC), a organizat marti, 27 iunie, serbarea de sfarsit de an scolar, pentru cei 43 de copii institutionalizati. La eveniment au participat directoarea DGASPC Calarasi, Doinita Nicolae, vicepresedintele Consiliului Judetean, Marian Dinulescu, precum si alti invitati din cadrul celor doua institutii.

Inainte de premierea elevilor cu rezultate deosebite la invatatura si disciplina, copiii de

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Impact ]

Puncte de prim ajutor climatizat pentru calaraseni

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 05:35

Puncte de prim ajutor climatizat pentru calaraseniPrimaria Municipiului Calarasi anunta faptul ca incepand de joi, 29 iunie, cand sunt anuntate temperaturi caniculare, vor fi deschise, in intervalul orar 10.30-16.00, punctele de prim ajutor climatizat pentru acordarea asistentei medicale din Piata Orizont si Piata Centrala. Punctele de prim ajutor sunt dotate cu aparat de aer conditionat si dozator de apa, calarasenii putand beneficia si de asistenta medicala oferita de voluntari ai Crucii Rosii Romane-Filiala Calarasi sau ai Scolii

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Impact ]

Consiliul Judetean Calarasi vrea parteneriat public privat cu Tenaris Silcotub

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 05:35

Consiliul Judetean Calarasi vrea parteneriat public privat cu Tenaris Silcotub440.000 de tone de otel pe an - atat produce firma Tenaris Silcotub la Calarasi. De la preluarea otelariei si pana in prezent, activitatea multinationalei a crescut ca

productie, dar si ca numar de angajati.

Joi, 29 iunie, conducerea Tenaris s-a intalnit cu cea a Consiliului Judetean Calarasi pentru a-si prezenta proiectele viitoare in zona noastra. Din discutii au fost identificate si problemele cu care se confrunta societatea, transportul marfii fiind blocat de infrastructura feroviara care

Business / stiri Business5 vizite[ Ziarul Impact ]

Reabilitarea Postei Vechi din Calarasi - primul proiect finantat prin POR in regiunea Sud Muntenia!

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 05:36

Reabilitarea Postei Vechi din Calarasi - primul proiect finantat prin POR in regiunea Sud Muntenia!Zilele acestea, la Calarasi, a avut loc un eveniment deosebit de important pentru comunitate. Mai exact, pe 21 iunie a.c., directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, dr. ing. Liviu Musat, impreuna cu primarul municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, au semnat primul contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020. Primul proiect de la nivelul regiunii Sud Muntenia care va primi finantare in cadrul POR este "Dezvoltarea patrimoniului cultural

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Impact ]

La SJU Calarasi, problemele par sa nu mai aiba un capat!

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 05:36

La SJU Calarasi, problemele par sa nu mai aiba un capat!Dupa lupte seculare, care au durat aproape 5 ani, aparatul tip RMN a fost pus in functiune la sfarsitul lunii aprilie 2017, la Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi. Asta gratie eforturilor depuse de catre autoritati, care s-au tot perindat pe la usa Ministerului Sanatatii anul trecut, cu documentatiile necesare, ce au presupus foarte multa alergatura. Dupa munca si rasplata, iar acolo unde exista bunavointa, chiar se poate.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Valentin Barbu atrage

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Impact ]

Senatorul Filipescu spera ca legea salarizarii sa fie respinsa de Iohannis

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 05:36

Senatorul Filipescu spera ca legea salarizarii sa fie respinsa de IohannisParlamentul a adoptat miercuri, 7 iunie, legea salarizarii in sistemul bugetar, insa maririle anuntate anterior de ministrul Lia Olguta Vasilescu au fost amanate pentru 1 ianuarie 2018. Senatorul liberal de Calarasi Raducu Filipescu s-a abtinut de la votul acestei legi si considera ca nu sunt fonduri pentru a putea suporta aceste cresteri salariale. Mai mult, senatorul este de parere ca absenta premierului Sorin Grindeanu si a ministrului de Finante de la dezbaterea din Parlamentul a acestui

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Ziarul Impact ]

Un business profitabil, gestionat din fata computerului

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 05:35

Un business profitabil, gestionat din fata computeruluiPrintre cele mai dezirabile afaceri vehiculate in cercurile antreprenorilor din Romania sunt cele desfasurate pe platforma Amazon.

Comertul online ia tot mai mult locul celui traditional si permite obtinerea unor venituri mari in timp foarte scurt. Insa apar si provocari la fel de mari cum ar fi schimbarile rapide si bruste ale pietei sau ale cumparatorilor. Pentru a face fata mediului online trebuie tinut pasul cu ultimele noutati, ceea ce impune pozitionarea in cele favorabile contexte.

La

Business / stiri Business6 vizite[ Ziarul Impact ]

Evenimentul cultural-umanitar "Eu vreau sa donez! iar Eu cand vreau sa fluier, fluier!" a strans 7500 lei

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 05:35

Evenimentul cultural-umanitar "Eu vreau sa donez! iar Eu cand vreau sa fluier, fluier!" a strans 7500 leiMiercuri, 14 iunie, ora 19.30, la Sala de spectacole a Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, s-a desfasurat evenimentul cultural-umanitar "Eu vreau sa donez! iar Eu cand vreau sa fluier, fluier!". Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, alaturi de trupa de teatru Trepte, a organizat acest spectacol caritabil pentru a strange bani pentru Dragomir Mihai Anton, un baietel de 11 ani din Calarasi care sufera de sindromul Tar si Trombocitopenie.

Campania umanitara initiata de

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Impact ]

Festival National de Muzica si Dans pentru Copii "Batca"

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 05:35

Festival National de Muzica si Dans pentru Copii "Batca"In perioada 9 -11 iunie, la Dragasani, in cadrul Amfiteatrului Batca, s-a desfasurat Festivalul National de Muzica si Dans "Batca", organizat de Clubul Copiilor Dragasani, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al Municipiului Dragasani. Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi a participat la acest eveniment, fiind reprezentat de copiii grupului "Flores Campi", coordonati de Boranda Alexandrina.

Concursul a urmarit realizarea unui schimb de experienta, confruntarea

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Impact ]

Tot mai multi tineri doresc sa se angajeze imediat dupa de implinesc 16 ani

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 05:35

Datele statistice analizate periodic de Inspectia Muncii au evidentiat faptul ca tinerii romani sunt din ce in ce mai doritori sa se angajeze imediat dupa implinirea varstei de 16 ani si chiar mai devreme. Cei mai multi presteaza munci sezoniere in timpul vacantelor de vara. Ei sunt tentati sa lucreze fara forme legale si sa accepte munci nepotrivite cu imaturitatea lor fizica si mentala. Sunt relativ frecvent victime ale accidentelor de munca deoarece tineretea ii indeamna sa practice meserii

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Impact ]

Filipescu: "Eu cred ca Ludovic Orban are 95% sanse sa ajunga presedintele PNL"

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 05:35

Filipescu: "Eu cred ca Ludovic Orban are 95% sanse sa ajunga presedintele PNL"Aproximativ 5.000 de delagati liberali vor participa sambata, 17 iunie, la Congresul PNL in care va fi ales viitorul lider al formatiunii. Presedintia PNL este disputata de Ludovic Orban si Cristian Busoi, in timp ce candidatura lui Viorel Catarama nu a fost acceptata pe motiv ca nu a primit sustinerea filialelor din tara. Parerile celor din echipa principalilor candidati difera in ceea ce priveste deznodamantul competitiei. Surse politice din echipa lui Cristian Busoi sustin ca lupta va fi

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Ziarul Impact ]

"Ludovic Orban nu a fost impus de Dragulin, Filipescu sau altcineva"

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 05:35

"Ludovic Orban nu a fost impus de Dragulin, Filipescu sau altcineva"- spune secretarul general al PNL jud. Calarasi, Valentin Barbu

Luna trecuta, in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent Judetean, liberalii calaraseni au decis sa il sustina, la Congresul PNL din 17 iunie, pentru functia de lider la nivel national, pe Ludovic Orban. Votul a fost secret, insa nu toti cei prezenti in sala si-au exprimat opinia vizavi de sustinerea unuia dintre candidati.

Din cei care si-au exprimat votul, 23 au votat pentru sustinerea lui Ludovic Orban si 8 pentru sustinerea

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Ziarul Impact ]

Performanta in educatie, premiata la Calarasi

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 05:35

Performanta in educatie, premiata la CalarasiProfesorii si elevii cu rezultate deosebite in anul scolar 2016-2017 au fost premiati vineri, 9 iunie, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Calarasi.

"Titlul de este o manifestare traditionala pe care Sindicatul Calarasi a initiat-o inainte de aparitia Legii nr. 1/2011", a anuntat prof. Constantin Tudor, in calitate de inspector scolar general.

Emotia, bucuria si daruirea profesorilor premiati s-au vazut in discursurile lor.

"Multumim pentru increderea acordata, ca ne-ati incredintat

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Ziarul Impact ]

In prima jumatate a anului, 8 medici noi au ajuns la Spitalul Judetean Calarasi

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 05:35

In prima jumatate a anului, 8 medici noi au ajuns la Spitalul Judetean CalarasiDe la inceputul anului si pana in prezent, la Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Pompei Samarian" din Calarasi au fost angajati 8 medici specialisti noi, 2 pe obstretica ginecologie, 2 pe A.T.I. si cate unul pe sectiile cardiologie, oftalmologie, ORL si chirurgie generala.

Astfel, medicii specialisti care au intrat in corpul medical al Spitalului Judetean de Urgenta "Dr. Pompei Samarian", de la inceputul anului 2017 si pana in prezent,

sunt: dr. Sampa Maria - medic primar obstetrica

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Ziarul Impact ]

Comuna Dichiseni a "imbracat" haine de sarbatoare

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 05:36

Comuna Dichiseni a "imbracat" haine de sarbatoareAtestata documentar inca din 1896, comuna Dichiseni a "imbracat" haine de sarbatoare in perioada 3-4 iunie 2017. Zilele comunei Dichiseni a adunat anul acesta peste 2.000 de participanti, in cele doua zile in care s-a desfasurat evenimentul, iar localnicii din comuna, dar si din localitatile invecinate, au venit in numar mare pentru a lua parte la eveniment. Primarul Iulian Radu si Consiliul Local au organizat o serie de manifestari prin care traditiile si harnicia localnicilor au fost

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Impact ]

"Ne dorim ca oamenii, pe care ii deservim, sa aiba incredere in noi ca Asociatie, sa aiba incredere in operator"

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 05:36

"Ne dorim ca oamenii, pe care ii deservim, sa aiba incredere in noi ca Asociatie, sa aiba incredere in operator"- spune Alin Dragulin, directorul ADI ECOAQUA Calarasi

Activitatea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara, de Utilitati Publice pentru serviciul de alimentare cu apa si de canalizare cu apa, Ecoaqua Calarasi (ADI ECOAQUA) se desfasoara, la ora actuala, in doua judete: Calarasi si Ialomita. Asa cum am mai informat, in paginile ziarului nostru, in Calarasi, operatorul activeaza in 30 de unitati administrativ teritoriale, daca include si C.J, iar in judetul Ialomita in 7 comune, plus municipiul

Business / stiri Business8 vizite[ Ziarul Impact ]

"Noi am avut grija sa-si aduca aminte de vremurile de glorie si am castigat alegerile parlamentare in mod categoric"

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 05:35

"Noi am avut grija sa-si aduca aminte de vremurile de glorie si am castigat alegerile parlamentare in mod categoric"- spune presedintele Organizatiei Municipale TSD Calarasi, Alexandru Chirita

Social democratii calaraseni se pregatesc in permanenta pentru viitoarele confruntari politice, pe considerentul ca, niciodata nu e prea devreme, daca esti adeptul lucrului bine facut. Cu toate ca pana la alegerile locale din 2020, mai este destul timp, social democratii se gandesc deja la o reconstructie, menita sa le aduca victoria in Calarasi. Mai cu seama ca, o serie de carcotasi, afirma ca, din pacate, PSD

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Impact ]

"Intotdeauna am fost un soldat credincios al PNL si voi ramane in continuare"

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 05:35

"Intotdeauna am fost un soldat credincios al PNL si voi ramane in continuare"- spune vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Valentin Barbu, despre alegerile din PNL si de ce a preferat pozitia de secretar general al Organizatiei Judetene

La sfarsitul lunii aprilie 2017, in Sala Barbu Stirbei din municipiu, a avut loc Conferinta Judeteana a PNL, cu participarea a 555 de delegati din tot judetul. Asa cum se stie, liberalii calaraseni au in prezent un nou presedinte, respectiv pe primarul municipiului Calarasi, Daniel Dragulin, acesta fiind ales cu 534 de voturi.

Life Show / stiri Actualitate10 vizite[ Ziarul Impact ]

"Cu pasi mici pe scena mare", la a III-a editie

Vineri, 09 Iunie 2017, ora 05:35

"Cu pasi mici pe scena mare", la a III-a editieCentrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi promoveaza educarea in spiritul propriei identitati culturale si valorizeaza traditia si creatia artistica populara, pentru amplificarea si revigorarea activitatilor la nivelul educatiei timpurii.

Cea de-a treia editie judeteana a concursului de dansuri populare a inceput joi, 8 iunie, la ora 10.00, la sala de spectacole "Barbu Stirbei". Concursul judetean de dans popular "Cu pasi mici pe scena mare", organizat de Inspectoratul Scolar

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Ziarul Impact ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Trofeului Tineretii de la Amara implineste anul acesta 50 de ani
Festivalul si Concursul National de Muzica Usoara Romaneasca de la Amara implineste 50 de ani de la ...
108 km/h - rezultate
40 de solicitari la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita in urma fenomenelor ...
5 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. In zona traficul este blocat
La aceasta ora, pe DN2A, intre localitatile Movilita si Cosereni, circulatia este blocata din cauza ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor