Ialomita: 134 de perchezitii, 42 de suspecti ridicati pentru audieri. Evaziune si spalare de bani de 2,5 milioane de euro!

Joi, 06 Martie 2014, ora 00:40
237 citiri
Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT au efectuat 134 de perchezitii la locuintele mai multor persoane si sediile unor societati comerciale, apartinind membrilor unei grupari infractionale, banuite ca ar fi creat un prejudiciu de aproape 2,5 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani.

Politistii din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate si brigazilor de combatere a criminalitatii organizate Bucuresti, Galati, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.