Silvian Ciuperca, presedintele CJ Ialomita "Spitalul Judetean este, in primul rand, locul pentru activitatea medicala, nu pentru functii de conducere"

Marti, 31 August 2010, ora 08:18
267 citiri
Procesul de descentralizare prin care se dorea eficientizarea activitatii medicale din Ialomita debuteaza cu stangul. Nici nu a fost bine luat sub aripa Consiliului Judetean si iata ca Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia da batai de cap celor implicati in acest proces. Marul discordiei in acest conflict, evident de interese, este functia de director medical al Spitalului Judetean. Dupa revenirea doctorului Vasile Olaru in functia de manager al spitalului, doctorul Horia Parga este numit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.