22 de reprezentanti ai regiunii Henan din Republica Populara Chineza se afla azi in vizita de lucru la Slobozia

   

Delegatia este condusa de ministrul regiunii, Tao Minglun, care a semnat cu reprezentantii autoritatilor locale din Ialomita trei scrisori de intentie pentru cooperarea in agricultura, infrastructura si energie regenerabila. "Avem dorinta si responsabilitatea de a pune in practica cat mai repede proiectele si intentiile din cele trei scrisori pentru a avea succes in parteneriatul dintre Ialomita si Henan"a declarat oficialul Guvernului din regiunea Henan.
Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Victor Moraru, precizeaza ca aceasta colaborare se bazeaza pe specificul comun al celor doua regiuni din China si Romania: "Provincia cu populatia cea mai mare, care are si specific agricol, ne propune prin aceasta intalnire sa dezvoltam relatii de colaborare in trei domenii importante. Dupa cum stiti Romania si Judetul Ialomita au nevoie, la acest moment, de investitii in aceasta zona, dar si in energie, avand in vedere ca avem o mare expunere la soare si vant de intensitate potrivita, ceea ce ar putea determina investitii si colaborari intre Ialomita si regiunea Henan."

Intalnirea delegatiei chineze cu autoritatile din Ialomita are loc in "Dialogul 2017 al Partidelor politice dintre China si tarile Europei Centrale si de Est 16 +1.
Sambata, 15 Iulie 2017, ora 16:40
Sursa: Gura Ialomitei

Articol citit de 36 ori


Gura Ialomitei
Cele mai citite stiri
Horatiu Malaele si Mircea Diaconu, cu Caravana Filmului Romanesc la Amara
Miercuri, 19 iulie, cu incepere de la ora 21.00, publicul se va putea intalni cu Mircea Diaconu care ...
Desfasurare impresionanta de forte la Bordusani, in cadrul exercitiului Argedava Saber 17! La aplicatie a asistat si ambasadorul SUA la Bucuresti
Sute de soldati romani si aliati NATO au utilizat toate fortele armate de interventie in cadrul ...
Plantatie de flori pe marginea drumului national, intre Tandarei si Giurgeni
Agricultorul francez stabilit la Mihail Kogalniceanu a plantat 6 hectare cu flori pe langa Drumul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor