Achim Irimescu: Fermierii vor primi platile in avans din luna octombrie si, de la anul, sunt posibile subventiile pentru perdelele forestiere din salcam

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 21:12
73 citiri
Ministrul agriculturii a promis ca din luna octombrie vor incepe platile in avans pentru fermieri, iar de la anul vor putea fi subventionate si perdelele forestiere infiintate cu salcam.

Achim Irimescu a anuntat la Ziua Porumbului de la Orezu ca toate dificultatile privind ajustarea la noua politica agricola comuna, de care depind subventiile din agriculturii, au fost depasite:

Prezent pentru a patra oara la sarbatoarea fermierilor din Baragan, presedintele Ligii Agricultorilor si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Gura Ialomitei