Batranele din Baragan care au reinventat obiceiul sezatorilor: "Pe vremuri, flacaii ne dadeau tarcoale pe la geam. Stingeam lumina si-i lasam sa ne pupe pe gura"

Sursa: Adevarul
Sambata, 19 Decembrie 2015, ora 14:11
141 citiri
Gazda sezatorii de astazi din satul Luciu este Mita Ilie (65 de ani). Dupa ce si-a terminat treburile in gospodarie, femeia a intrat in camera unde prietenele ei de-o viata si fetele mari din sat vor veni sa petreaca si sa desluseasca tainele testului.
Si pentru a reda cat mai mult din atmosfera sezatorilor de altadata, femeia a pregatit camera pana in cele mai mici detalii. Pe pereti sunt puse cele mai bune carpete pe care le-a tesut cu mainile ei in tinerete. Pe jos sunt asternute covoarele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.