Cele mai amuzante nume de localitati din Romania: Fierbinti Targ, orasul transformat in platou de filmare, unde se vindeau gogosi "hierbinti"

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 10:06
437 citiri
In urbea Fierbintilor, agatata de marginea hartii judetului Ialomita, timpul pare ca nu s-a miscat prea mult. Desi oraseni, oamenii traiesc in aceleasi conditii ca pe vremea cand erau sateni in Fierbinti Targ. Administratia locala incearca pe cat poate sa tina pasul cu vremurile si se straduieste sa transforme in bine imaginea localitatii.
Cu mila mai marilor judetului si a coanei Europa, Primaria mai asfalteaza un drum, mai trage niste tevi pentru apa si canalizare, insa pe strazi nu miroase a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.