Cele mai bune bancuri ale romanilor despre DNA - "Cum beau cafeaua procurorii Directiei Nationale Anticoruptie? Cu lacrimi de corupt!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 22 Martie 2015, ora 12:39
131 citiri
La momentul actual, Directia Nationala Anticoruptie este cel mai vizibil si mediatizat organism al statului roman. Aproape zilnic, procurorii DNA organizeaza cate o ancheta si trimit dupa gratii cate un personaj, din viata politica si nu numai, acuzat de fapte de coruptie.
Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios de eforturile anchetatorilor de a lupta impotriva coruptiei. Asa au luat nastere cele mai bune bancuri despre DNA. Cateva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.