Copilul din Oltenita care a inventat o aplicatie revolutionara pentru medicina. "N-am avut un profesor sau un mentor care sa ma ajute"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Martie 2018, ora 16:43
120 citiri
Alexandru Talnaci, un adolescent de numai 14 ani din localitatea calaraseana Oltenita, a creat un program care vizeaza monitorizarea complexa a pacientilor internati in spital, iar aplicatia lui a fost premiata cu locul I la un concurs de aplicatii software organizat de Universitatea Politehnica din Bucuresti. Adolescenti din mai multe tari au participat recent la un concurs de aplicatii software, organizat recent la Universitatea Politehnica Bucuresti. Una dintre vedetele evenimentului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.