Copilul nascut fara nas si sinusuri. Traieste datorita unui microcip, dar este premiant la scoala: "Mama imi citeste lectiile, iar eu le retin"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 15:25
66 citiri
Intr-o lume in care elevii privesc scoala cu dezinteres, Raul Fudui din Slobozia invata pe rupte. Adolescentul are note de 9 si 10 pe linie, in ciuda numeroaselor probleme medicale cu care se confrunta. S-a nascut fara nas si sinusuri, traieste datorita unui microcip, insa iubeste neconditionat mersul la scoala si profesorii. Raul Furdui (16 ani) ar fi trebuit sa fie anul acesta clasa a X-a. Din nefericire, din cauza problemelor medicale pe care le-a avut, parintii l-au dat mai tarziu la scoala. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.