Crucea din "satul cu bombe", cautata de mii de credinciosi pentru ca ar fi leacul tuturor bolilor: "Vin oamenii aici sa se inchine ca sa scape de suferinte"

Sursa: Adevarul
Duminica, 05 Iulie 2015, ora 13:56
107 citiri
Satul ialomitean Suditi, cunoscut ca "satul cu bombe" pentru arsenalul urias de grenade descoperit aici de tarani si de autoritati (bombe ramase dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial), este recunoscut pentru numeroasele legende rurale care-i circula pe ulite. Ca-n mai toate satele Baraganului si aici noaptea moroii umbla bezmetici pe strazi impreuna cu ielele, care se intrec in farmece, insa rostite de localnici aceste legende capata un alt fel de sens. La birt sau ascunsi de dupa garduri, ori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.