Cum au cucerit-o pe Stela Popescu goblenurile tesute de un barbat fara picioare dintr-un azil ialomitean. Actrita a platit 1.000 de lei pe "Cina cea de taina"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Aprilie 2015, ora 16:48
123 citiri
O boala incurabila l-a tintuit pe Nicolae Voicu (54 de ani) intr-un scaun cu rotile pentru toata viata. Pentru ca medicii nu au mai putut face nimic, au decis sa-i amputeze ambele picioare pentru a-i salva viata. Asa se face ca de peste 20 de ani, barbatul depinde de ajutorul celor din jur.
Pentru ca nu are familie, el a fost internat intr-un azil. A stat prima oara la Slobozia, dupa care a fost transferat la cel de la Balaciu, judetul Ialomita. "Nu am pe nimeni care sa aiba grija de mine, asa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.