Cum explica psihologii expresia "cine nu are batrani sa-si cumpere". "Este foarte important sa invatam din experienta altora"

Sursa: Adevarul
Marti, 27 Decembrie 2016, ora 06:00
64 citiri
Vorbele romanesti din popor sunt pline de invataminte. Psihologii sunt de parere ca proverbele traditionale pot fi de cele mai multe ori benefice pentru dezvoltarea personalitatii. O expresie care poate insemna mult pentru tinerii care se pregatesc sa-si inceapa viata este, dupa parerea specialistilor, "Cine nu are batrani sa-si cumpere!".

Din punct de vedere psihologic, varstnicii sunt persoane mature, cu experienta de viata, care pot face fata cu usurinta oricarei provocari. Mai mult, ei pot ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.