Deputat Mihaita Gaina: "Eliminarea celor 102 taxe, la propunerea PSD, s-a votat in unanimitate. Nu inteleg cum vine acum PNL-ul si spune ca va contesta initiativa la Curtea Constitutionala."

Duminica, 30 Octombrie 2016, ora 23:03
192 citiri
Cele 102 taxe propuse a fi eliminate de la 1 ianuarie 2017 reprezinta 0,1% din veniturile totale ale bugetului de stat, ceea ce, in opinia initiatorilor, presupune atat o economie de bani cat mai ales de timp pentru contribuabilii obligati sa alerge si sa astepte pe la ghiseele unor institutii publice pentru plata unor diverse contributii la schimbarea actelor sau atestarea activitatilor desfasurate. a declarat deputatul PSD Mihaita Gaina intr-o conferinta de presa.

Printre taxele eliminate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Gura Ialomitei