Deputatul Andrei Pop este preocupat de fenomenele de batjocura in randul tinerilor si intoxicarea de presa

   

In vacanta parlamentara, deputatul PSD va documenta aceste doua teme pentru a formula in toamna masuri legislative care sa echilibreze manifestarile din spatiul public. , a declarat Andrei Pop intr-un interviu pentru www.guraialomitei.com.
Parcursul legislativ incepe cu consultarea colegilor parlamentari, o audienta la consiliul legislativ unde propunerea este verificata, apoi depusa si discutata in grupul parlamentar, dupa care va intra la vot in biroul permanent. Odata introdusa pe ordinea de zi, propunerea legislativa va fi supusa la vot, iar in cazul in care va intruni numarul de voturi va fi trimisa Presedintelui spre promulgarea. Acesta o poate adopta in forma votata sau trimite spre examinare. a mai precizat deputatul Andrei POP, in opinia caruia posibilitatea cetatenilor de a verifica veridicitatea informatiilor este o masura de combatere a dezinformarilor de presa.

30% dintre romani isi procura informatiile de pe platformele media preocupate de dezinformare

Conform cercetarilor, romanii sunt cei mai creduli si avizi de fake news din Europa Centrala si de Est. La mare distanta se situeaza polonezii, cu 10%, in timp ce in Germania functioneaza un centru care verifica in timp real 50% din informatiile livrate de trei mari platforme media.

Dezbateri pentru conturarea proiectului BULLY FREE ZONE

Violenta, umilirea si batjocura tinerilor, la scoala sau pe strada, este un fenomen care ia amploare si in Romania, iar societatea se reduce la rolul de spectator.

a declarat deputatul PSD de Ialomita, Andrei POP pentru www.guraialomitei.com.
Luni, 10 Iulie 2017, ora 16:51
Sursa: Gura Ialomitei

Articol citit de 68 ori


Gura Ialomitei
Cele mai citite stiri
Pompierii cauta un copil disparut in raul Ialomita
Salvatorii de la Detasamentul Urziceni se afla in acest moment pe raul Ialomita, in cautarea unui ...
Mandat european de arestare, pus in executare de politisti. Suspectul era urmarit pentru furturi in Germania
Politistii de investigatii criminale din Ialomita au depistat un barbat care era urmarit ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor