La penitenciarul Slobozia, justitia restaurativa umfla nota de plata a statului: Functionarul SIPA Rusu, platit regeste pentru dezbateri si excursii conceptuale!

Luni, 21 Iunie 2010, ora 02:17
319 citiri
In 1991, ministrul de Justitie Mircea Ionescu Quintus a infiintat prin ordin ministerial Serviciul Independent pentru Protectie si Anticoruptie (SIPA), ca structura departamentala in subordinea Directiei Generale a Penitenciarelor. Scopul declarat era acela de a urmari si controla infractiunile cu implicatii majore din penitenciare. In 2003, din cauza scandalurilor din presa care aratau ca la varful SIPA au fost numiti fosti lucratori ai securitatii, iar serviciul era suspectat ca face politie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.