Laurentiu Sonchereche, viceprimarul Fetestiului: "oamenii vor, in primul rand, strazi circulabile, vor gaze si in celelalte cartiere in afara de Fetesti-Gara, si asta incercam sa rezolvam"

Sambata, 17 Februarie 2018, ora 01:44
213 citiri
A preluat mandatul de viceprimar al municipiului Fetesti in octombrie anul trecut, dupa vacantarea postului, urmare a demisiei fostului viceprimar Silica Tudor. Iar pentru Laurentiu Sonchereche, aceasta pare provocarea carierei, in contextul in care Fetestiul pare, la primul contact, un oras incremenit in timp si spatiu. Ceea ce nu-l impiedica pe tanarul viceprimar sa-si doreasca mai mult si mai bine pentru concitadinii sai. Si sa actioneze in consecinta...

Laurentiu Sonchereche: ,,Nu e o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Gura Ialomitei