Marian Neacsu, deputat de Ialomita: "Nu romanii sunt de vina pentru actuala criza, romanii doar platesc greselile fostei puteri"

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 08:20
277 citiri
Contiunam dialogul nostru cu domnul Marian Neacsu, deputat de Ialomita, liderul grupului parlamentar PSD in Camera Deputatilor, abordand alte doua subiecte de interes pentru romani in general, pentru ialomiteni in special: politica economica si masurile de protectie sociala in viziunea actualului guvern USL si a celui care se previzioneaza dupa alegerile din 9 decembrie.

- Domnule deputat, dezvoltarea economica si protectia sociala, doua componente carora societatea romaneasca este nevoita ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.