Mesaj catre "extremisti" si "populisti", din partea europarlamentarului Victor Negrescu: "Frontierele si izolarea nu sunt solutia la criza refugiatilor!"

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 10:30
50 citiri
Europarlamentarul PSD Victor Negrescu atrage atentia ca solutia la actuala criza a imigrantilor din Europa nu poate consta in intarirea frontierelor si in izolare, deoarece problema este in zonele de origine ale imigrantilor. Acesta critica discursul extremist al unor actori politici din Romania, explicand ca "spatiul Schengen nu are nicio legatura cu migratia".

"In contextul crizei refugiatilor din Europa, doresc sa transmit un mesaj populistilor si extremistilor, atat de la noi, cat si din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.