Mesajul scriitoarei romance care a anuntat pe Facebook ca vrea sa se sinucida: "Protestul meu nu a fost inteles, dar acum nu mai vreau sa mor!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 20 Septembrie 2015, ora 10:10
87 citiri
UPDATE: Laureata a numeroase premii literare, poeta Ofelia Prodan a revenit in spatiul virtual cu un nou mesaj pentru sutele de oameni care au incurajat-o sa renunte la gandurile negre. Imediat cum a iesit din spital, scriitoarea a scris pe reteau sociala urmatoarele cuvinte: "Sunt uimita de numarul mare de mesaje, de share-uri... Eu, acum, sunt ok. Va atasez fisa de externare, ca sa vedeti ca nu doar eu, dar si medicii de la Pronto Soccorso sunt de aceeasi parere. Am ajuns tarziu la spital, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.