Mocioniu la Slobozia si Moraru la Consiliul Judetean sunt candidatii pe care mizeaza PSD pentru castigarea alegerilor locale in Ialomita

Duminica, 13 Martie 2016, ora 14:52
201 citiri
Social democratii au anuntat principalii candidati la scrutinul din 5 iunie, iar importanta deriva din numarul de alegatori si voturile exprimate din fiecare localitate.

Asadar, municipiile sunt cele mai importante arene electorale, in care PSD intra la Urziceni cu Liviu Cazan, la Fetesti cu Sorin Gafitoi, iar la Slobozia cu Adrian Mocioniu.

Presedintele PSD Ialomita a precizat ca 37 dintre actualii primari vor candida din partea social democratilor, in timp ce la Grindu si Jilavele vor intra ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Gura Ialomitei