Pace pentru tara si sanatate pentru romani, sunt urarile ultimilor doi veterani in viata din comuna Grivita, judetul Ialomita

Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 14:44
156 citiri
Ion Dan si Radu Silvestru au luptat pe front si apreciaza ca viata este cel mai frumos dar de la Dumnezeu, care trebuie apreciat mai mult decat orice altceva.

Istoria traita pe linia frontului, chiar si cu ajutor din partea inamicului, e lectia de umanitate care i-a marcat pe ultimii doi veterani griviteni.

Nea Ion Dan, nascut pe 15 august 1922, a fost concentrat in aprilie 1943 si a facut parte din Regimentul 38 infanterie, divizia a 10 a, Braila. Dupa perioada de instructie a fost facut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Gura Ialomitei