PSD Ialomita va avea in noul Parlament trei deputati si un senator. PNL a obtinut un singur mandat de deputat, iar PMP primeste la redistribuire un post de senator

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 19:39
329 citiri
Scorul de 60% obtinut de Partidul Social Democrat in judet, a condus la adjudecarea a trei din cele patru mandate repartizate judetului Ialomita pentru Camera Deputatilor si unul din cele doua portofolii de la Senat.

Din partea PSD, ialomitenii vor fi reprezentati politic de senatorul Marian Pavel si deputatii Mihaita Gaina, Andrei Pop si Stefan Musoiu.

Marii perdanti ai alegerilor parlamentare sunt liberalii, care au reusit contraperformanta pierderii unuia din cele doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Gura Ialomitei