Razboi pentru statuia penibila a lui Mihai Viteazul de la Slobozia. Sculptorul isi cere cu vehementa banii pe "capodopera"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 18:12
139 citiri
La doi ani de la montarea in Piata Unirii din Slobozia a statuii lui Mihai Viteazul, scandalurile publice iscate de sculptura continua. Vasile Aionesei, realizatorul lucrarii, a reclamat in instanta ca n-a fost platit de Primaria Slobozia, institutie care a comandat sculptura. In replica, autoritatile invoca faptul ca statuia este prea urata pentru a fi platita. In decembrie 2014, autoritatile locale din Slobozia dezveleau, in Piata Unirii din oras, statuia lui Mihai Viteazul. Inalta de 7 metri, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.