Reactia Cristinei Pocora, liberala "cu parul de foc", referitoare la decalogul PNL: "sunt reguli foarte clare pe care trebuie sa le respectam"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 Decembrie 2015, ora 18:49
76 citiri
Raportat la judetul Ialomita, singura reactie fata de cele 10 criterii care urmeaza sa fie adoptate de Partidul National Liberal in cursul acestei saptamani a venit din partea Cristinei Pocora, cel mai vizibil om pe care PNL il are in judet. "Sunt reguli foarte clare pe care noi le-am stabilit si pe care trebuia sa le abordam. Nu mai vrem sa avem acele situatii cand vine cineva din organizatia X sau Y si sa spuna ca trebuie sa-i promovam pe cei alesi de ei, pentru ca reprezinta acea organizatie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.