Tenisul slobozean se remarca printr-o generatie puternica de fete

   

Cupa Pet Star Tenis Cons Slobozia a fost castigata la categoria 10 ani de Anastasia Zelenciuc, iar la 12 ani de Alexia Ciuperca, ambele sportive ale cluburilor gazda.
Cea de a saptea editie a competitiei s-a desfasurat in perioada 8-13 iulie si a reunit 80 de tenismeni la categoriile de varsta 10, 12 si 14 ani, masculin si feminin. Participarea mai mica de anul acesta se explica prin suprapunerea turneelor in calendarul competitional national, precizeaza arbitrul principal Cristian Stefan:

O participare numeroasa la turneele din Slobozia o au tenismenii din Constanta, care si-au adjudecat cupa Pet Star Tenis Con la categoria 12 ani, baieti, prin Zaed Saadeghine, iar la categoria 14 ani, baieti, prin Alexandru Lates.

Constatenii prefera Slobozia atat pentru conditiile excelente de concurs, cat si pentru ca sunt aproape si pot face naveta, dupa cum spune Denisa Ghita, mama a doi tensimeni: "Venim de multi ani aici pentru ca ei isi doresc tare mult. Le place, exista suficiente terenuri, atmosfera este super! Stie Conasu ce face si face foarte bine."

Directorul turneului, Constantin Stefan precizeaza ca, in competitie, Slobozia participa cu sportivi de la patru cluburi din oras:

Bine clasati in concurs au fost si tenismenii braileni care s-au clasat pe locul II la 10 ani prin Andreea Doda si Matei Valeanu, dar si la categoria 14 ani baieti prin Aurelian Sargo. De asemenea, locul I la dublu baieti 14 ani a fost adjudecat de Albert Chibucultean din Braila si Alexandru Lates din Constanta. La dublu femini cupa a fost adjudecata de Carmen Herea si Ioana Dragomir din Constanta care au castigat in fata gazdelor Daria Tudor si Flavia Zamfir, situate totusi pe un onorant loc II. La individual, Daria Tudor s-a clasat pe locul III, iar la 12 ani baieti Slobozia s-a remarcat prin Bogdan Ignat care s-a situat pe locul II.

Cupa Pet Star Tenis Con Slobozia va fi urmata in luna august de turneul municipiului, de categoria A la 12 ani.
Joi, 13 Iulie 2017, ora 22:36
Sursa: Gura Ialomitei

Articol citit de 48 ori


Gura Ialomitei
Cele mai citite stiri
Slobozeanul Serban Racoviteanu, scenograf si regizor al unui scurt metraj in care joaca Maia Morgenstern
"Narcis si Fifi" a fost lansat la Bucuresti in prezenta unui public numeros, dar si a unor ...
Ialomitenii, invatati cum sa se fereasca de hotii din autoturisme. Sfaturi de la politisti
Pornind de la premisa ca exista situatii care pot favoriza producerea unei infractiuni si ca, ...
Doi barbati din comuna Facaeni si-au gasit sfarsitul intoxicati cu monoxid de carbon
Doi barbati din comuna Facaeni, in varsta de 40, respectiv 63 de ani, intrati in pivnita din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor