Un mort si trei raniti grav in urma unui cumplit accident intre Platonesti si Movila. Ambulanta SMURD cu una dintre victime, tamponata violent la Ograda!

Luni, 30 Iulie 2012, ora 08:59
798 citiri
Au gonit spre moarte

Distractia la mare s-a terminat tragic pentru patru tineri, cu virste cuprinse intre 23 si 30 ani, din Iasi. In noaptea de duminica spre luni, 29/30 iulie a.c., pe soseaua care leaga localitatile ialomitene Platonesti si Movila acestia au fost implicati intr-un grav accident de circulatie. Unul dintre ei a murit, iar ceilalti trei au fost grav raniti. Citeva minute mai tirziu, supravietuitorii au mai avut parte de inca un ghinion. Ambulanta SMURD in care se afla una ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.