Vizita extraterestrilor in Baragan, povestita de locuitorii unui sat: "De doua ori au venit OZN-urile la noi. S-a strans lumea ca la urs sa vada"

Sursa: Adevarul
Marti, 30 Iunie 2015, ora 13:39
176 citiri
La marginea satului Buesti, linistea unei amiezi de vara toropita de arsita este tulburata de un card gaste care sasaie amenintator orice trecator. Un cal priponit de un par in mijlocul izlazului necheaza, in timp ce stapanul sau arunca pe corpul animalului o caldare cu apa ca sa-l potoleasca.

Cu 10 ani in urma, deasupra aceluiasi maidan, corpuri luminoase si-ar fi facut aparitia pe cer, aproape de miezul noptii. Intamplarea a ramas si acum vie in aceasta parte a micului sat ialomitean, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.