Fotbal, Liga 4 . Doua surprize de proportii (Olimpia Radulesti invinge la Rapid Fetesti si Andrias Andrasesti invinge la Victoria Munteni Buzau) si o ... semi surpriza (Viitorul Axintele invinge la Abatorul)

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 10:31
92 citiri
O etapa a surprizelor, o etapa cu cinci victorii in deplasare, o etapa cu multe goluri, 45. Cea mai mare surpriza se inregistreaza la Fetesti, unde Rapid cedeaza clar in fata Olimpiei Radulesti. O a doua surpriza o produce Andrias Andrasesti, care invinge in deplasare Victoria Munteni Buzau. Tot surpriza putem spune ca este si infrangerea Abatorului Slobozia acasa cu Viitorul Axintele. Cele mai multe goluri s-au inscris la Reviga, unde gazdele au suferit o infringere categorica in fata Recoltei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.