Fotbal, Liga 5, Seria I. Recolta Saveni (invinsa la Scanteia) pierde fotoliul de lider, pe care urca Spartacus Iazu (victorie la Albesti)

Joi, 06 Aprilie 2017, ora 23:31
56 citiri
Cum anticipam, Recolta Saveni nu a avut meci usor la Unirea Scanteia, ba mai mult, a pierdut categoric, odata cu aceasta infrangere fiind nevoita sa cedeze fotoliul de lider echipei Spartacus Iazu, victorie la limita la Albesti. Unirea Scanteia intra dupa aceasta victorie in carti, daca nu pentru promovarea directa, macar pentru baraj. Si la subsol am avut parte de o surpriza mare, lanterna Inter Stelnica invingand Unirea Grivita cu un scor de maidan, ducandu-i pe oaspeti in zona periculoasa. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.