O veste buna si doua mai putin bune din handbalul slobozean: Alina Ilie a fost convocata la echipa nationala, esec pe teren propriu cu SCM Craiova, esec in deplasare cu U. Cluj

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 07:32
86 citiri
Tomas Ryde, antrenorul echipei nationale de handbal, a anuntat lotul largit de 28 de jucatoare in vederea Campionatului European din Suedia, care se va desfasura in 4-18 decembrie. Pentru nationala de handbal feminin este prima intrecere oficiala din noul ciclu olimpic si va infrunta in grupa Rusia, Norvegia si Croatia.

Iata lotul:

* Portari: Denis Dedu (Corona Brasov), Yulia Dumanska (SCM Craiova), Mirela Pasca (SCM Craiova), Paula Ungureanu (CSM Bucuresti), Elena Voicu (Dunarea Braila)

* ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.