Draga parinte, esti pregatit sa iubesti intelept? Smart Love e in Romania

Marti, 05 Noiembrie 2013, ora 15:28
1919 citiri
Draga parinte, esti pregatit sa iubesti intelept? Smart Love e in Romania

Smart Love e noul concept creat pentru parinti, lansat oficial in Romania, brand al organizatiei CEUMED (Central European Medical), companie internationala gandita pentru a descoperi nevoile reale si a oferi ceea ce e cu adevarat necesar in vietile oamenilor.

Depunem eforturi in fiecare zi pentru a oferi parintilor, produse care sa ofere solutii inteligente si inovatoare pentru problemele reale de zi cu zi.

Smart Love e dictat de sloganul "iubeste intelept", declarand mesajul "ii ajutam pe cei cu inima mare, dar care is asculta si mintea", oferind solutii si produse pentru parintii care depun efoturi sa ofere la randul lor, cele mai bune experiente pentru familiile lor.

Publicul nostru tinta e format din parintele, mereu in cautarea celor mai bune solutii pentru linistea si fericirea bebelusilor lor, in cautarea sfaturilor si confirmarilor primite de la alti parinti din comunitate si, celor care vor in permanenta sa-si imbunatateasca expertiza de parenting.

Viziunea noastra este sa construim pozitiv si transparent brandul Smart Love, pe care sa-l asocieze orice parinte cu o anumita nevoie intr-o anumita etapa din cresterea copilului, de la nastere si pana la varsta scolara.

Momentan, in Romania, Smart Love inglobeaza 3 produse pentru diferite nevoi:

- Sudocrem: crema protectoare, cu o traditie de peste 80 de ani, leader pe mai multe piete europene (UK, Irlanda, Germania, Ungaria), castigatoare a multiple premii Superbrands, Practical Parenting. Sudocrem este ideala dupa schimbarea scutecelor, pentru iritatii sau alte probleme de piele.

- Infacol: produs anti-colici, care ajuta la eliminarea gazelor in exces fiind in acelasi timp neutru fata de organism datorita neabsorbabilitatii din tractul digestiv. Infacol este solutia care poate ajuta copiii sa doarma linistiti, astfel parintii au nopti mai calme, deci zile mai vesele.

- Nosko: aspirator nazal inovator, care imbina eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital cu usurinta in utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata. Nosko este o solutie sigura, igienica, menita sa pastreze zambetul copiilor fericiti.

Produsele se gasesc in farmacii si drogherii, nu necesita prescriptie medicala, daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului de familie sau farmacistului. In viitor, Smart Love va continua sa lanseze produse menite sa usureze si sa faca viata mai frumoasa, atat micutilor cat si parintilor si bunicilor.

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "ii ajutam pe cei cu inima mare dar care isi asculta si mintea", fiind un brand al companiei internationale CEUMED (Central European Medical). Smart Love ofera in Romania produse pentru bebelusi: Sudocrem, Infacol si Nosko, disponibile in farmacii si drogherii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Smart Love parinti, #produse Smart Love, #produs anti colici, #aspirator nazal, #crema protectoare scutece , #stiri Smart Love