Aberatia zilei: Ai strada, n-ai casa!

Joi, 23 Februarie 2017, ora 09:35
7376 citiri
Aberatia zilei: Ai strada, n-ai casa!
Foto: captura video Digi24

Dorel loveste la Galati. Primaria a decis largirea bulevardului Traian, asa ca muncitorii s-au pus pe treaba inca de anul trecut. Si da-i si lupta cu pichamarele si excavatoarele. Nu s-au uitat nici in stanga, nici in dreapta. Daca s-ar fi uitat, ar fi vazut cum cladirile din apropiere incep sa se prabuseasca una cate una.

"Au inceput sa bata cu excavatoarele alea si eu am iesit afara si le-am zis: domnule, imi darmati casa. Nu m-a bagat nimeni in seama. 'Du-te, domnule, si fa reclamatii!'", a povestit la Digi 24 Gabriel Nemteanu, unul dintre oamenii ale caror case stau sa se surpe in gropile formate dedesubt.

Galateanul nu s-a dus la primarie, convins fiind deja ca acolo "nu te baga nimeni in seama".

Peretii cladirilor din zona s-au crapat, existand riscul ca plafoanele sa le cada oamenilor in cap.

"Eu intr-o saptamana trebuie sa ma mut, pentru ca este in pericol viata, magazinul nu mai poate sa functioneze, maine deja vin sa scot sistemul de incalzire, am vorbit undeva sa ma mut cu chirie, chirie pe care am sa o imput primariei", a declarat un proprietar de magazin.

La Primarie, insa, toata lumea e vesela si n-are niciun stres.

"Specialistii Primariei Galati vor merge acolo pentru a face o evaluare in teren si o expertiza, pentru a vedea concret ce anume a generat aceasta situatie", a declarat Raluca Ardean, purtator de cuvant la Primaria Galati, pentru postul de televiziune citat.

Concret, orice om poate spune "ce anume a generat aceasta situatie", fara sa fie specialist al Primariei: Niste nespecialisti s-au apucat de munceasca fara sa gandeasca si fara sa faca expertize INAINTE de a da drumul la pichamere.

Asa ca trimiteti-l pe Dorel pe pustii si scoateti banii din buzunare, ca sa achitati pagubele facute oamenilor.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.B.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#drum largit case daramate Galati , #administratia
Comentarii