Aberatia zilei: Fanteziile primarului Robert Negoita pe banii bucurestenilor

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 18:31
6885 citiri
Aberatia zilei: Fanteziile primarului Robert Negoita pe banii bucurestenilor
Foto: Primaria Sector3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita (PSD), are tot felul de idei nastrusnice si totodata costisitoare, izvorate dintr-o imaginatie iesita din comun. "Cum sa fac sa mai impopotzonez urbea?" pare sa se intrebe el in fiecare dimineata.

Dupa oribilele borduri roz de carton si pamant montate de-a lungul si de-a latul sectorului 3, dupa Zidul Rusinii ridicat in buricul targului langa Magazinul Unirea, Robert Negoita a cerut bani Consiliului Local pentru tot felul de alte proiecte fantasmagorice.

Si culmea e ca i-a si obtinut!

A vrut un pod special pentru indragostiti in Parcul Titan, "in vederea crearii unui climat cald si romantic", si, emotionati, consilierii PSD i-au dat 136.000 de euro ca sa isi vada visul cu ochii.

Robert Negoita il face pe Iohannis "baron local" si crede ca Bd.Unirii e mai frumos ca Champs-Elysees

A mai vrut Robert Negoita si o fantana arteziana cu pergole colorate si arbusti in zona Pietei Gloria, de circa 1,7 milioane de euro, iar ca sa fie mai convingator in fata consilierilor locali a inceput lucrarile inainte de a obtine avizele legale necesare.

Rasfatatul primar bucurestean a mai pohtit si un turn sclipitor la intrarea in sector dinspre Autostrada Soarelui si iata ca, vineri, pohta i-a fost satisfacuta de majoritatea PSD-PNL (USL traieste?) din Consiliul Local de sector - alti 137.000 de euro (mizilic) au fost scosi din pusculita bucurestenilor pentru construirea unui turn de 32,5 metri (nu 32, nu 33) dotat cu... benzi luminoase.

Conform obiceiurilor casei, si pentru acest turn lucrarile au inceput inainte de obtinerea avizelor, au reclamat consilierii PDL.

La ce foloseste "farul lui Negoita"?

"Se creeaza un reper la nivelul orasului usor recognoscibil prin proportie si volumetrie", sustin autorii raportului de specialitate.

Reper pentru cine? Pentru elicopterele SMURD? Pentru cele care ii transporta pe politicieni la nunti sau la sedinte de partid?

Intr-un sector in care deseori te ratacesti pentru ca nu exista placute indicatoare, sa arunci in apa Dambovitei sute de mii de euro pe borduri, ziduri, poduri sau turnuri doar pentru ca te trece fiorul artistic si fara sa ai avizele necesare, asta chiar e o aberatie, care de data asta poate ar trebui sa atraga atentia DNA sau Curtii de Conturi.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#turn sector3 Robert Negoita, #turn sector3 Autostrada soarelui , #administratia