Chiriasii RA-APPS cu locuinta de serviciu - Cat platesc Marga, Vacaroiu sau Raed Arafat

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 20:14
5635 citiri
Chiriasii RA-APPS cu locuinta de serviciu - Cat platesc Marga, Vacaroiu sau Raed Arafat
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta a facut publica lista celor 192 de angajati in aparatul administrativ care au locuinta de serviciu.

Institutiile in cadrul carora sunt angajati chiriasii suporta contravaloarea chiriei, intretinerii si utilitatilor, dar nu mai mult de 1550 lei/luna, diferenta fiind suportata de chiriasi, precizeaza Guvernul, intr-un comunicat remis miercuri Ziare.com.

Institutiile in cadrul carora sunt angajati chiriasii suporta contravaloarea chiriei, intretinerii si utilitatilor, dar nu mai mult de 1550 lei/luna, diferenta fiind suportata de chiriasi, precizeaza Guvernul.

Fostul ministru Vasile Cepoi, in prezent consilier in cancelaria prim-ministrului, locuieste intr-un apartament de trei camere pentru o chirie de 214,23 de lei.

Virgil Paunescu, consilier prezidential in cadrul Administratiei Prezidentiale-Departamentul Sanatate Publica, plateste putin peste 1.000 de lei pentru cinci camere plus o camera de serviciu.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, locuieste intr-un imobil de 180,51 de metri patrati. Cele cinci camere costa, lunar, 1.824 de lei.

Totodata, Tudorel Toader, judecator de la CCR, are locuinta de serviciu. Cele cinci camere plus o camera de serviciu costa, lunar, 983,6 de lei.

Judecatorea Livia Stanciu, presedinta ICCJ, locuieste intr-un imobil cu cinci camere plus o camera de serviciu, care costa lunar 699,3 de lei.

De asemenea, Andrei Marga, presedinte al Institutului Cultural Roman, sta intr-un imobil care costa, lunar, aproape 2.100 de lei.

Ioan Cabulea, secretar general adjunct la Ministerul Afacerilor Interne, plateste pentru patru camere o chirie lunara de 1.166,84 de lei.

Ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, sta intr-un imobil cu patru camere plus o camera de serviciu, pentru suma lunara de 1.298 de lei.

In chirie sta si ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Acesta locuieste intr-un imobil de cinci camere plus o camera de serviciu, care costa, lunar, 1.235 de lei.

Raed Arafat, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, locuieste intr-un apartament de trei camere, a carui chirie este de 899,35 de lei.

Si fostul ministru Ovidiu Silaghi are locuinta de serviciu. Apartamentul cu trei camere costa, lunar, 677,5 de lei. Fostul sau coleg din Cabinetul Ponta 1, Liviu Pop, sta intr-un imobil de trei camere plus o camera de serviciu, care costa 735,5 de lei.

Lista chiriasilor RA-APPS - Cotabita, Tiriac sau Andrei Paunescu, printre chiriasii la stat

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, locuieste intr-un apartament de trei camere, cu o suprafata de peste 330 de metri patrati, pentru care plateste o chirie de putin peste 1.000 de lei.

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca Executivul pe care il conduce va vinde o parte din vilele RA-APPS, apreciind ca "Guvernul nu este agentie imobiliara".

"Faptul ca partea de stabilitate - a ce asteapta omul de la stat, pensia, salariul etc. - Vreau sa o rezolv anul acesta pentru totdeauna. Si o sa incerc acelasi lucru, am cateva pariuri apropo de RA-APPS", a precizat Ponta, invitat la Realitatea TV.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#lista chiriasi RAAPPS, #locuinte serviciu RAAPPS , #administratia