Intr-un oras din Romania nu e apa de cateva zile: Se cer demisii

Sambata, 12 Martie 2016, ora 20:57
3335 citiri
Intr-un oras din Romania nu e apa de cateva zile: Se cer demisii
Foto: Arhiva Ziare.com

Aproape intreg orasul Piatra Neamt a ramas fara apa potabila, miercuri, din cauza unei avarii majore la magistrala principala de alimentare a orasului, insa problema nu a fost rezolvata complet nici pana sambata, iar unele zone tot nu au apa.

In aceste conditii, presedintele Consiliului Judetean Neamt cere public demisia conducerii Apa Serv pe motiv de incompetenta in gestionarea crizei apei.

"Lipsa apei in cartierul Darmanesti si o parte din strada Dacia din Piatra Neamt, desi se anuntase ca problema va fi solutionata inca de vineri seara, a determinat-o pe Emilia Arcan, presedintele Consiliului Judetean Neamt, sa aiba o reactie dura la adresa conducerii Companiei Judetene Apa Serv, careia i-a cerut demisia, in cadrul unei sedinte convocata de urgenta, in aceasta dimineata", se arata intr-un comunicat de presa remis sambata.

Un intreg oras din Romania a ramas fara apa

Sefa CJ cere demisia si membrilor Consiliului de Administratie al companiei.

Emilia Arcan transmite ca Florin Cucu, presedintele CA, a demisionat in aceasta saptamana in timpul unei intalniri, acceptand ideea ca avaria de pe magistrala din Piatra Neamt nu a fost gestionata eficient.

"Au trecut peste 72 ore si unii dintre pietreni nu au apa rece, lucru inadmisibil! Am primit asigurari de la conducerea Apa Serv ca vineri seara, tot orasul va avea apa la robinete si au trecut mai bine de 12 ore si nu s-a intamplat asta! Rusine sa le fie! Vreau demisia tuturor celor din conducerea companiei, pentru ca au fost depasiti de situatie si s-a vazut incompetenta sefilor in timpul acestei crize a apei.

Nu vreau sa stiu detaliile tehnice, scuzele lor, pentru ca pe oameni nu asta ii intereseaza! Ei vor apa la robinet, pentru ca platesc pentru ea. Daca ne trezim cu vreun focar de infectie? Daca apar cine stie ce probleme din cauza lipsei apei, cine raspunde? Le multumesc celor de la ISU, care au venit in intampinarea problemelor pietrenilor, distribuind apa cu cisterna in cateva puncte din oras!", a declarat Emilia Arcan, presedintele Consiliului Judetean Neamt.

Astfel, luni, la ora 14:00, consilierii judeteni se vor intruni intr-o sedinta pentru a lua decizii in privinta Consiliului de Administratie al companiei.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#apa oprita Piatra Neamt, #apa Piatra Neamt demisii, #apa Piatra Neamt , #administratia
Comentarii