PMB: Aproape 1000 de pensionari s-au inscris pentru vacantele gratuite in Grecia. 250 au primit deja un loc

Vineri, 03 August 2018, ora 21:05
4493 citiri
PMB: Aproape 1000 de pensionari s-au inscris pentru vacantele gratuite in Grecia. 250 au primit deja un loc
Foto: Facebook/Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti

Primaria Capitalei a anuntat, vineri, ca 970 de pensionari s-au inscris in tabara tematica cultural-educativa "La pas prin taramul legendar al Greciei", de care vor beneficia gratuit 1.000 de pensionari, iar pana acum au fost validate 250 de dosare.

Conform municipalitatii, analiza dosarelor persoanelor inscrise pana in prezent urmeaza sa fie reluata luni, incepand cu ora 10.00, la Biroul provizoriu de Relatii cu Publicul al Centrului pentru Seniori, in ordinea inscrierilor. Tot incepand de luni, la ora 10.00, la Biroul provizoriu de Relatii cu Publicul al Centrului pentru Seniori vor fi reluate inscrierile in proiect, incepand cu numarul 971, in limita locurilor disponibile.

Persoanele interesate se vor putea inscrie pe liste si dupa numarul 1000, insa ocuparea unui loc in tabara depinde de respectarea criteriilor de eligibilitate.

Primaria Capitalei sustine ca, pentru a veni in sprijinul persoanelor care s-au prezentat pentru inscrieri, au fost preluate si dosare carora le-a lipsit adeverinta medicala sau asigurarea de calatorie, acestea avand obligatia de a le depune ulterior, in termen de trei zile lucratoare de la data depunerii dosarului, la sediul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucuresti din Bdul. Basarabia nr. 37 - 39, intrarea D-113, in intervalul orar 10.00 - 16.00.

Primaria Capitalei a anuntat miercuri organizarea acestei tabere pentru 1.000 de pensionari in perioada august-octombrie.

Potrivit anuntului postat pe site-ul Centrului pentru Seniori, tabara tematica pentru pensionari se va desfasura in Grecia, in localitatea Paralia-Katerini, pe parcursul a opt zile. Beneficiari vor fi 1.000 de pensionari care au cel putin 50 de ani impliniti si locuiesc in Bucuresti, si cu un venit brut mai mic sau cel mult egal cu salariul minim brut pe economie (1.900 de lei).

Pachetul de vacanta cuprinde, pe langa masa, cazare si transport, petreceri tematice ("Seara Greceasca", "Seara Romaneasca"), excursii la Muntele Olimp, vizitarea obiectivelor turistice din Meteora cu un ghid turistic si activitati recreative.

Potrivit informatiilor postate pe site-ul Centrului pentru Seniori, valoarea estimata a contractului incheiat cu SC TRAMP TRAVEL INTERNATIONAL SRL este 1.750.000 de lei fara TVA.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari ca toate procedurile in ceea ce priveste organizarea taberei sunt legale, adaugand ca oricum municipalitatea este mereu "sub lupa" si i se face cate un dosar la DNA dupa fiecare articol de presa.

Iata aici mai multe detalii: Firea vine cu precizari privind proiectul care trimite 1.000 de varstnici in vacanta in Grecia

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#tabere gratuite pensionari Grecia, #vacante gratis Grecia PMB , #administratia