Ziare.com

Primaria Sectorului 4 va aloca locuri de parcare de resedinta doar printr-o platforma online

Joi, 17 Mai 2018, ora 12:14

   

Primaria Sectorului 4 va aloca locuri de parcare de resedinta doar printr-o platforma online
Primaria Sectorului 4 pregateste o aplicatie in care vor fi incluse toate parcarile de resedinta si care va permite acordarea locurilor de parcare online, fara a mai fi necesara deplasarea cetatenilor la sediul institutiei.

Primaria anunta ca "dezvolta o platforma online tip harta dinamica GIS (sistem informational geografic) prin care cetatenii vor putea sa vizualizeze in timp real locurile disponibile si sa solicite electronic, fara a se deplasa la sediul Directiei, incheierea unui contract de utilizare a respectivului loc liber".

Astfel, reprezentantii primariei sustin intr-un comunicat remis joi Ziare.com ca locuitorii din sector nu mai trebuie sa "depuna online sau la Registratura Directiei Mobilitate Urbana solicitari privind acordarea dreptului de folosinta a unor locuri de parcare, noua platforma fiind singura modalitate de a obtine un loc de parcare de resedinta, intr-un mod transparent, aplicatia oferind un plus de confort, eficacitate si performanta in rezolvarea chestiunii inchirierii locurilor de parcare tip resedinta".

Plata taxei de parcare de resedinta se va putea efectua prin mai multe modalitati si in mai multe locatii. Termenul limita de implementare a platformei este estimat pentru august 2018.

Inventarierea si marcarea/remarcarea locurilor de parcare de resedinta a inceput pe 2 aprilie si pana acum au fost marcate peste 11.000 locuri, dintre care aproximativ 1.000 sunt locuri de parcare nou create, iar circa 10.000 reprezinta locuri de parcare existente, remarcate.

"Estimam ca pana la sfarsitul procesului de remarcare se vor identifica si se vor crea circa 5.000 de noi locuri de parcare de resedinta, fara a lua in calcul proiectele similare ce urmeaza a fi realizate de Primaria Sector 4, prin Directia de Investitii si Achizitii Publice", se arata in comunicatul citat.

A.G.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5752 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"In Sectorul 4 locurile de parcare de resedinta se vor da doar

online"

- si cand deschizi site-u' le gasesti pe toate date !

 

Dupa maretele realizari pe asfalt, ale primarelui baluta, urcam in

online cu acelasi efect garantat: adica orice castig se contorizeaza decat la primarie si acolitii acesteia.
Sa aduc aminte despre taxa de salubrizare milionara, despre mutilarea soselelor unde se mai circula cat de cat(bd Brancoveanu de la intersectia cu Nitu Vasile spre Sos Oltenitei a fost recent plantat cu spatiu verde si de udat pe banii cetatenilor, cu bordurile de granit aferente decat de la magazinul primariei, samd) pana la ridicarea de schele la blocuri care tipa dupa personal, lucrari si bani..
Acest primar si acest Sector 4 sunt cea mai fideluta copie a primaresei capitalei care face si desface decat in interes personal, de partid si de gashka, terribil.. dar daca cetatenii tac, totul va fi perfect; pentru pesede desigur...saraca tara bogata si populata corespunzator, din pacate!!!
PS App online va asigura discretia atat de traditionala a primariei de a administra "corespunzator" ceea ce cat de cat era mai transparent si normal; acum te vei certa cu mouse-ul si vei injura online-ul, penca primarele s-a pus la adapost...fine-ar sa ne fie de civism tacut, obedient si ticalos care este, pe persoana fizica bineinteles.

 

baluta...

un primar mai afon ca baluta n a existat dupa 89.Tot ce a facut este inutil.A inlocuit bancile in parcuri,a inchis locurile de joaca ,a distrus strazi si bulevarde.Toate cu bani publici.Il cunosc pe Baluta de cind s-a nascut.Fiu de comunisti(tatal Marin,activist ,mama Floarea secrtetara bob la scoala 194).Scoliti de comunistul Mihalache,seamana perfect cu el.Mihalache a fost director la scoala 194,apoi primar la sect 4.L-a batut pe elevul Dumitran pina i-a spart timpanul,apoi l-a lasat corigent la desen.Da,la desen.Daniel Baluta a fost un copil cuminte,a devenit medic stomatolog,si-a deschis o megaclinica linga Budimex.Dar nici ca doctor nu e prea priceput.Ca primar e depasit total.Tot ce a facut el ca primar,este inutil.Dar scump...
Bogatiile le-au luat mintile.Vile linga liceul "Onicescu" clinica linga Budimex,masini scumpe,viata de huzur.La vremuri noi,tot ei...

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor